Ενοικίαση αυτοκινήτου αεροδρόμιο θεσσαλονίκης Μακεδονία SKG

Ενοικίαση αυτοκινήτου Fiat Cross στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία SKG

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας rentacarthessalonikiairport για ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (Macedonia Airport SKG) με τις καλύτερες επιλογές από καινούρια αυτοκίνητα και τις καλύτερες προσφορές για ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μακροχρόνιες ενοικιάσεις.

Με εύκολη διαδικασία χωρίς κρυφές χρεώσεις, και με το ειδικευμένο προσωπικό μας πάντα δίπλα σας, η  rentacarthessalonikiairport  εξασφαλίζει ποιότητα και εξυπηρέτηση κατά την διάρκεια των διακοπών ή του επαγγελματικού σας ταξιδιού στην Θεσσαλονίκη.

Η πρόταση μας για ενοικίαση οικογενειακού αυτοκινήτου που να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις ενός οικογενειάρχη οδηγού, τόσο στην καθημερινότητα του στον αστικό ιστό, όσο και σε μια εκδρομή με δυνατότητες και για εκτός δρόμου διαδρομές είναι το νέο Fiat Tipo Cross.

Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα του Fiat Cross

  1. Κινητήρας: Το Fiat 500X Cross προσφέρει ποικιλία επιλογών κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων των βενζίνης και diesel. Οι κινητήρες βενζίνης περιλαμβάνουν έναν 1.0L Turbo με ισχύ 120 ίππους και έναν 1.3L Turbo με ισχύ 150 ίππους. Οι κινητήρες diesel περιλαμβάνουν έναν 1.6L Multijet με ισχύ 120 ίππους. Όλοι οι κινητήρες προσφέρουν δυναμική απόδοση και οικονομία καυσίμου.
  2. Οικονομία Καυσίμου: Το Fiat 500X Cross είναι γνωστό για την οικονομία του, με κατανάλωση που κυμαίνεται από 4.7 έως 6.0 λίτρα/100 χλμ, ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα.
  3. Μετάδοση: Διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή με αυτόματο κιβώτιο 6 ή 9 ταχυτήτων, προσφέροντας επιλογές για κάθε προτίμηση στην οδήγηση.
  4. Κλιματισμός: Προηγμένο σύστημα κλιματισμού για άνετες διαδρομές σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
  5. Ασφάλεια: Το Fiat 500X Cross διαθέτει πληθώρα συστημάτων ασφαλείας, όπως ABS, ESP, πολλαπλούς αερόσακους και συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Αυτά τα χαρακτηριστικά διασφαλίζουν την προστασία του οδηγού και των επιβατών.
  6. Σύστημα Πλοήγησης (GPS): Ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης για ακριβή και εύκολη καθοδήγηση.
  7. Bluetooth: Δυνατότητα σύνδεσης κινητού τηλεφώνου για κλήσεις hands-free και αναπαραγωγή μουσικής.
  8. Υποδοχή USB: Επιτρέπει τη φόρτιση συσκευών και την αναπαραγωγή μουσικής από εξωτερικές πηγές.
  9. Adaptive Cruise Control: Προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του αυτοκινήτου, διατηρώντας ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.
  10. Σύστημα Infotainment Uconnect: Προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ψυχαγωγία, επικοινωνία και πλοήγηση.

Το Fiat Tipo Cross είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια οικογένεια που θέλει ένα σύγχρονο καλαίσθητο και ασφαλές αυτοκίνητο, θα προσφέρει άνεση στις μετακινήσεις, ενώ παράλληλα θα ικανοποιήσει την επιθυμία για εξερεύνηση σε πιο απάτητα μέρη χωρίς προβλήματα συνδυάζοντας ιδιαίτερη άνεση και πρακτικότητα.

Διαδικασία Ενοικίασης Fiat Cross

Η ενοικίαση ενός Fiat Cross από την εταιρεία μας είναι απλή και γρήγορη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εξασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας:

  1. Επιλέξτε το Μοντέλο: Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και επιλέξτε το Fiat 500X Cross από τη γκάμα των αυτοκινήτων μας.
  2. Κάντε Κράτηση Online: Συμπληρώστε τη φόρμα κράτησης με τις απαραίτητες πληροφορίες και επιλέξτε την περίοδο ενοικίασης που σας εξυπηρετεί.
  3. Επιβεβαιώστε την Κράτηση: Θα λάβετε μια επιβεβαίωση της κράτησης μέσω email με όλες τις λεπτομέρειες.
  4. Παραλαβή του Αυτοκινήτου: Επισκεφτείτε το γραφείο μας ή το σημείο παραλαβής που έχετε επιλέξει για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας.

Εάν το Peugeot 208 καλύπτει τις απαιτήσεις σας κάνετε κράτηση εδώ

ή

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 234 150

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

Αεροδρόμιο Μακεδονία-SKG.

Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης.

Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ).

ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.

Στο ξενοδοχείο διαμονής σας.