ηλεκτρικος-αγωγος

Ένα άρθρο από την rentacarthessalonikiairport.

Ενοικιάστε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την εταιρία ενοικιάσεων rentacarthessalonikiairport στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή του αεροδρομίου σήμερα και επιλέξτε από μια σειρά ηλεκτρικών οχημάτων που έχουμε διαθέσιμα για εσάς. Η μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων σας επιτρέπει να επιλέξετε έναν πιο “πράσινο” τρόπο ταξιδιού, με μοντέλα των μεγαλύτερων εταιριών όπως Peugeot, Citroen, Renault, Fiat, Hyundai, Toyota, Volkswagen, Dacia και πολλά άλλα.

Με τις μεταφορές να αντιπροσωπεύουν περίπου το ένα τέταρτο των παγκοσμίων εκπομπών να αντιπροσωπεύουν περίπου το ένα τέταρτο των παγκοσμίων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, αυτό σημαίνει ευθυγράμμιση των ταξιδιών και των οδικών μετακινήσεων με τη βιωσιμότητα, την προστασία του περιβάλλοντος και τον “καθαρό τρόπο μετακίνησης”. Μια δημοσκόπηση της Booking.com διαπίστωσε ότι το 83% των ταξιδιωτών πιστεύει ότι τα βιώσιμα ταξίδια είναι ζωτικής σημασίας και έξι στους δέκα δήλωσαν ότι η πανδημία τους έκανε να θέλουν να ταξιδεύουν πιο βιωσιμότητα στο μέλλον.

Η ηλεκτροκίνηση συμβάλει σημαντικά στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των μεταφορών και των οδικών μετακινήσεων, γι’ αυτόν κυρίως το λόγο το 40% όλων των αυτοκινήτων αναμένεται να είναι υβριδικά ή ηλεκτρικά οχήματα έως το 2030. Με την εξάπλωση των ηλεκτρικών οχημάτων, η κοινωνία μας καταλαμβάνει έναν πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μετακίνησης, προωθώντας ένα μέλλον όπου η κινητικότητα συνδυάζεται αρμονικά με την πράσινη ανάπτυξη, την βιωσιμότητα του αστικού περιβάλλοντος και την προστασία του πλανήτη μας.

Για κράτηση πατήστε εδώ.

Η εταιρία μας rentacarthessalonikiairport στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης έχει δεσμευτεί για τη προώθηση της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης έχει δεσμευτεί για την προώθηση της βιωσιμότητας και των μηδενικών ρύπων στο άμεσο μέλλον, επεκτείνοντας τον στόλο της με “πράσινα”, οχήματα και ενθαρρύνοντας την επιλογή ηλεκτρικών οχημάτων για την ενοικίαση στο πελατολόγιο της.

Παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε στα εξής σημεία:

Αεροδρόμιο Μακεδονία-SKG.

Κεντρικά Γραφεία Αγγελάκη 15, στο κέντρο της πόλης.

Κεντρικός σταθμός ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Σιδηροδρομικός Σταθμός Θεσσαλονίκης (ΟΣΕ).

ΚΤΕΛ Νομού Χαλκιδικής.

Στο ξενοδοχείο διαμονής σας.