Ενοικίαση αυτοκινήτου αεροδρόμιο θεσσαλονίκης Μακεδονία SKG

Ενοικίαση αυτοκινήτου αεροδρόμιο θεσσαλονίκης Μακεδονία SKG

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας rentacarthessalonikiairport για ενοικίαση αυτοκινήτου από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με τις καλύτερες επιλογές από καινούρια αυτοκίνητα και τις καλύτερες προσφορές για ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μακροχρόνιες ενοικιάσεις. Με εύκολη διαδικασία χωρίς κρυφές χρεώσεις, και με το ειδικευμένο προσωπικό μας πάντα δίπλα σας, η  rentacarthessalonikiairport  εξασφαλίζει ποιότητα και εξυπηρέτηση κατά την διάρκεια των διακοπών ή του επαγγελματικού σας ταξιδιού στην Θεσσαλονίκη.

Η πρόταση μας για ενοικίαση οικογενειακού αυτοκινήτου που να καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις ενός οικογενειάρχη οδηγού, τόσο στην καθημερινότητα του στον αστικό ιστό, όσο και σε μια εκδρομή με δυνατότητες και για εκτός δρόμου διαδρομές είναι το νέο Fiat Tipo Cross. Η CROSS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη έκδοση του Tipo, είναι μια all-in έκδοση που συνδυάζει την καλύτερη άνεση και τεχνολογία, χωρίς να αφήνει στην άκρη τα κύρια σπορ χαρακτηριστικά του. Ευρυχωρία, στιβαρότητα, άνεση ανάρτησης, ουδέτερη οδική συμπεριφορά, αναπαυτικά καθίσματα, εξοπλισμός, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά και τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα.

Συγκεκριμένα, διαθέτει βενζινοκινητήρα υψηλής δυναμικής 1.000 cc. με απόδοση 100 ίππων, η κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο 7,8lt/100km, εκτός από την έκδοση με το 5αρι σασμάν υπάρχει και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, αερόσακοι, διζωνικό κλίμα (aircondition), ράδιο cd/usb, όπως και μεγάλο πορτ-μπαγκάζ χωρητικότητας, 440 λίτρων που είναι ενώ στο πίσω κάθισμα άνετα θα καθίσουν 3 ενήλικοι, χάρη στο φαρδύ κάθισμα και τον άνετο χώρο στα γόνατά τους. Το Fiat Tipo Cross είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια οικογένεια που θέλει ένα σύγχρονο καλαίσθητο και ασφαλές αυτοκίνητο, θα προσφέρει άνεση στις μετακινήσεις, ενώ παράλληλα θα ικανοποιήσει την επιθυμία για εξερεύνηση σε πιο απάτητα μέρη χωρίς προβλήματα συνδυάζοντας ιδιαίτερη άνεση και πρακτικότητα.

Για κράτηση πατήστε εδώ.